(22) 512 86 16 Infolinia, zamówienia telefoniczne (pn-pt 9:00-21:00)
Sprawdź aktualny termin dostawy po zalogowaniu.
Kategorie

Diamant Cukier Puder 400 G

DIAMANT Cukier puder

 1.99 zł

Cena za 1kg 4.98zł

Dodaj
j.m.: tor. 400g
Cukier puder Diamant to bardzo drobno zmielony cukier kryształ. Stanowi znakomity składnik wypieków delikatnych i pulchnych ciast, świetnie nadaje się do przygotowywania lekkich kremów, bitej śmietany, a także mas serowych i makowych. Doskonale sprawdza się przy ozdabianiu wypieków i deserów. Świetny również jako składnik lukru czy polewy, które dzięki niemu są elastyczne, nie pękają i po wyschnięciu mają intensywnie świetlisty, biały kolor.
Pakowany w polietylenową torebkę 400 g.
Wartości odżywcze
w 100 g
Wartość energetyczna 1700 kJ
Wartość energetyczna 400 kcal
Tłuszcz 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 100 g
w tym cukry 100 g
Białko 0 g
Sól 0 g
Obliczona wartość odżywcza
na 100
Wartość energetyczna (kJ) 1700.00000
Wartość energetyczna (kcal) 400.00000
Tłuszcz (g) 0.00000
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 0.00000
Węglowodany (g) 100.00000
w tym cukry (g) 100.00000
Białko (g) 0.00000
Sól (g) 0.00000
Marka standaryzowana
Marka Diamant
Nazwa produktu uregulowana prawnie

Cukier puder

Marka

Diamant

Adres firmy

ul. Mickiewicza 35 60-837 Poznań

Opis produktu

Cukier puder Diamant to bardzo drobno zmielony cukier kryształ. Stanowi znakomity składnik wypieków delikatnych i pulchnych ciast, świetnie nadaje się do przygotowywania lekkich kremów, bitej śmietany, a także mas serowych i makowych. Doskonale sprawdza się przy ozdabianiu wypieków i deserów. Świetny również jako składnik lukru czy polewy, które dzięki niemu są elastyczne, nie pękają i po wyschnięciu mają intensywnie świetlisty, biały kolor. Pakowany w polietylenową torebkę 400 g (dostępne również inne gramatury produktów)

O marce

Do wypieków i dekoracji, do lukrów, polew i posypek, do mas tortowych i serowych, do kremów i deserów polecamy także Cukier puder z aromatem waniliowym oraz Cukier puder trzcinowy Diamant.

Company Name

Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.

Rodzaj przechowywania
Typ Przechowywać w temperaturze otoczenia
Przechowywanie

Przechowywać w suchym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknąć.

Przepisy

Wyśmienite ciasto z jabłkami i orzechami 1 i 1/2 szklanki cukru pudru Diamant, 6 jaj, 3 szklanki mąki, 1 łyżka proszku do pieczenia, 1 łyżka sody, 2 szklanki zmielonych orzechów włoskich, 4-5 sztuk jabłek pokrojonych w kostkę, 3/4 szklanki oliwy, cukier puder Diamant w tubie Całe jaja ubić z cukrem pudrem Diamant na jednolitą masę. Dodać przesianą mąkę z sodą, wymieszać. Wsypać proszek do pieczenia, dolać oliwę, całość zmiksować aż do uzyskania gładkiego ciasta. Następnie dodać orzechy i jabłka, wszystko dokładnie wymieszać. Piec w temperaturze 180°C przez 50-60 minut (aż ciasto się zrumieni). Po ostudzeniu obficie posypać cukrem pudrem Diamant. Sprawdzone przepisy na www.diamant.pl

Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna) Gramów
Rodzaj opakowania
Typ Zgrzewane
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy 400
Wymiar
Wymagana wysokość na półce 171
Wymagana szerokość na półce 104
Wymagana głębokość na półce 59
Waga
Waga brutto 404
Sprzedaż jednostkowa
Wysokość 171
Szerokość 104
Głębokość 59
Rozmiar opakowania

400

Jednostka (tekst opisowy)

g

Adres producenta

Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35 60-837 Poznań

Adres zwrotny

Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35 60-837 Poznań Serwis konsumencki: tel. +48 61-8665061 www.diamant.pl www.facebook.com/diamantowa.kuchnia

Telefon/Fax kontaktowy

+48618665061

Adres internetowy

www.diamant.pl

Media społecznościowe

www.facebook.com/diamantowa.kuchnia

Języki na opakowaniu
polski
Język produktu
Główny język opisu polski
Język danych polski
Podzielony opis produktu
Nazwa funkcjonalna Cukier
Wariant puder

EAN: 5907069001137