(22) 512 86 16 Infolinia, zamówienia telefoniczne (pn-pt 9:00-21:00)
Sprawdź aktualny termin dostawy po zalogowaniu.
Kategorie

Diamant Cukier Trzcinowy Nierafinowany Dry Demerara Drobny 500 G

DIAMANT Dry Demerara Cukier trzcinowy nierafinowany drobny

 4.89 zł

Cena za 1kg 9.78zł

Dodaj
j.m.: karton 500g
Cukier trzcinowy Diamant Dry Demerara drobny szybko się rozpuszcza.
Doskonały do lekkich ciast, biszkoptów, kremów, bez i sufletów.
Idealny do kawy oraz drinków.
Wartości odżywcze
w 100 g
Wartość energetyczna 1700 kJ
Wartość energetyczna 400 kcal
Tłuszcz 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 100 g
w tym cukry 100 g
Białko 0 g
Sól 0,01 g
Obliczona wartość odżywcza
na 100
Wartość energetyczna (kJ) 1700.00000
Wartość energetyczna (kcal) 400.00000
Tłuszcz (g) 0.00000
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 0.00000
Węglowodany (g) 100.00000
w tym cukry (g) 100.00000
Białko (g) 0.00000
Sól (g) 0.01000
Marka standaryzowana
Marka Diamant
Nazwa produktu uregulowana prawnie

Cukier trzcinowy nierafinowany Dry Demerara drobny

Marka

Diamant

Adres firmy

ul. Mickiewicza 35 60-837 Poznań

Opis produktu

Cukier trzcinowy Diamant Dry Demerara drobny szybko się rozpuszcza. Doskonały do lekkich ciast, biszkoptów, kremów, bez i sufletów. Idealny do kawy oraz drinków.

Dodatkowe informacje

Uwaga: W kartoniku dla Państwa wygody umieściliśmy woreczek strunowy. Jego szczelne zamknięcie chroni cukier przed wilgocią, zanieczyszczeniem i wysypywaniem się.

Company Name

Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.

Rodzaj przechowywania
Typ Przechowywać w temperaturze otoczenia
Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po użyciu szczelnie zamknąć.

Przepisy

Florentynki z polewą czekoladowo-pomarańczową Składniki: 50 g Cukru Trzcinowego Diamant Dry Demerara drobny, 50 g masła, 200 g mleka skondensowanego (niesłodzonego), 20 g mąki, 300 g mieszanki z posiekanych orzechów i płatków migdałowych. W rondlu rozpuścić cukier z masłem, gdy się całkiem rozpuści dodać mleko, mąkę i orzechy. Dokładnie wymieszać i rozłożyć na blasze wyłożonej woskowanym papierem do pieczenia. Piec 15 minut w temp. 180°C. Ostudzić. W międzyczasie przygotować polewę i fantazyjnie polać nią ciasto. Po zastygnięciu polewy pokroić na kwadraciki lub romby. Polewa czekoladowo-pomarańczowa: 150 g czekolady gorzkiej, 2 łyżki drobno otartej skórki pomarańczowej, 2 łyżeczki Cukru Trzcinowego Diamant Dry Demerara drobny. Skórkę pomarańczową krótko przesmażyć z cukrem. Czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej i energicznie wymieszać ze skórką. Sprawdzone przepisy na: www.diamant.pl dołącz do nas www.facebook.com/diamantowa.kuchnia

Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna) Gramów
Rodzaj opakowania
Typ Karton
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy 500
Wymiar
Wymagana wysokość na półce 182
Wymagana szerokość na półce 92
Wymagana głębokość na półce 57
Waga
Waga brutto 535
Sprzedaż jednostkowa
Wysokość 182
Szerokość 92
Głębokość 57
Rozmiar opakowania

500

Jednostka (tekst opisowy)

g

Adres producenta

Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35 60-837 Poznań

Adres zwrotny

Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o. ul. Mickiewicza 35 60-837 Poznań Serwis konsumencki: tel. +48 61-8665061 www.diamant.pl

Telefon/Fax kontaktowy

+48618665061

Adres internetowy

www.diamant.pl

Języki na opakowaniu
polski
inne
Język produktu
Główny język opisu polski
Język danych polski
Podzielony opis produktu
Nazwa funkcjonalna Cukier trzcinowy nierafinowany
Wariant Dry Demerara drobny

EAN: 5907069001922