Strona internetowa wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Decydując się na korzystanie z tej strony bez zmieniania ustawień prywatności przeglądarki, wyrażają Państwo zgodę na wykorzystanie plików cookies. Więcej na temat polityki cookiesSchowaj informację
(22) 512 86 16 Infolinia, zamówienia telefoniczne (pn-pt 9:00-21:00)
Sprawdź aktualny termin dostawy po zalogowaniu.
Kategorie

Libella Cukier Wanilinowy

LIBELLA Cukier wanilinowy

 0.59 zł

Cena za 1kg 19.67zł

Dodaj
j.m.: saszetka 30g

Cukier Wanilinowy Libella jest jedynym na rynku w formie pudru. Nadaje przyrządzanym potrawom przyjemny smak i aromat wanilii. Ma szerokie zastosowanie do ciast, ciasteczek, deserów, konfitur i słodkich potraw. Doskonały do dekoracji.

Składniki

cukier

aromat: etylowanilina

Marka standaryzowana
Marka Libella
Nazwa produktu uregulowana prawnie

Cukier wanilinowy

Marka

Libella

Cechy

1 opakowanie na 1 kg mąki

idealny do dekoracji

jedyny na rynku w formie pudru

Logotypy stron trzecich
Znak przekreślonego kłosa
Adres firmy

ul. Łopuszańska 36 02-220 Warszawa

Opis produktu

Zastosowanie: Cukier wanilinowy ma wszechstronne zastosowanie jako dodatek do pieczenia ciast, ciasteczek, przyrządzania napojów, deserów, kremów, konfitur i innych słodkich potraw. Jego wyjątkowa postać w formie pudru powoduje, że jest delikatniejszy i doskonale nadaje się do dekoracji wypieków. Nadaje daniom niepowtarzalny smak i aromat. Cukier Wanilinowy z licencją Przekreślonego Kłosa jest przeznaczony dla wszystkich konsumentów, nie tylko dla tych będących dla diecie bezglutenowej. Symbol Przekreślonego Kłosa jest jasnym komunikatem dla osób na diecie bezglutenowej i chorych na celiakię, że mogą bez obaw stosować ten produkt, gdyż jest on dla nich bezpieczny.

O marce

Libella Tradycja zobowiązuje

Company Name

Libella Sp. z o.o.

Logotypy stron trzecich - pozostały tekst

Międzynarodowy Znak Przekreślonego Kłosa - PL - 043 - 008

Zalecenia dla alergików
Gluten Nie zawiera
Rodzaj przechowywania
Typ Przechowywać w temperaturze otoczenia
Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Przepisy

Kruche serduszka Składniki: 450 g mąki, 300 g masła, 150 g cukru pudru, 2 opakowania cukru wanilinowego Libella, 4 żółtka, szczypta soli. Sposób przyrządzenia: Masło wcześniej wyjąć z lodówki, pokroić w kostkę. Mąkę z masłem drobniutko posiekać dużym nożem. Dodać cukier puder, żółtka, sól i 1 opakowanie cukru wanilinowego Libella i szybko zagnieść ciasto. Odstawić na 30 min do lodówki. Podzielić na 4 porcje. Rozwałkować na około 1 cm grubości i wycinać foremką serduszka (lub inne kształty). Na posmarowanej tłuszczem blasze ułożyć ciasteczka i piec w temperaturze 150°C około 15 min. Dekoracja: schłodzone ciasteczka posypać cukrem wanilinowym Libella.

Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna) Gramów
Rodzaj opakowania
Typ Torebka
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy 30
Wymiar
Wymagana wysokość na półce 129
Wymagana szerokość na półce 92
Wymagana głębokość na półce 8
Waga
Waga brutto 33
Sprzedaż jednostkowa
Wysokość 129
Szerokość 92
Głębokość 8
Opakowanie logistyczne
GTIN 05900959004119
Rozmiar opakowania

30

Jednostka (tekst opisowy)

g

Adres producenta

Libella Sp. z o.o. ul. Łopuszańska 36 02-220 Warszawa Zakład Produktów Konsumenckich O/Kotuń ul. Żeliszewska 8 08-130 Kotuń

Adres zwrotny

Libella Sp. z o.o. ul. Łopuszańska 36 02-220 Warszawa

Języki na opakowaniu
polski
Język produktu
Główny język opisu polski
Język danych polski
Podzielony opis produktu
Nazwa funkcjonalna Cukier wanilinowy

EAN: 5900959004102